Register  |  Home  |  Chat   |  ArmaBrowser  |  HowTo  |  Wiki  |  ServerStats  |  Donate  |  Forum  |  MapTools  |  Servers  |  Log in 
Forums
Information Desk
Latest News
Round Table
Servers
Trainees
Challenge us!
Off Topic

Clan Information
Public Clan Information
Active CTers+Trainees
All CTers+Trainees
Inactive CTers
CTers Earth Map
CT Groups
CT Medals
Armahacktron Wiki
Forum Ranks
Won/Lost Battles

Servers and Maps
ArmaBrowser
BFC New Ladder
CT Server Ladders
CT Mayhem Ladder
CTWF New Ladder
CT Server Maps
Flower Power Sumo Assault
Map Tools
Want to help? Donate

Jumble
HomeForum
CalendarChatMessengerIRC
Forum Members
LinksFAQ
NewsView Online

Search

Advanced Search

User Block
Username:

Password:

 Remember me



I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE


Reply to topic
  
Friend
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name:
GID: Not working
CT Wild Fort Rank:
Joined: 14 Dec 2006
Posts: A3610 Posts

Reply with quote
lol, opera user Smile I don't see those too often Smile
View user's profile Find all posts by xperson Send private message
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4L9365949 Posts
Location: United States
Reply with quote
wrtlprnft wrote:
Anyways, the problem was that opera was really using a slotted sun-jre-bin.2.4.something, which was too old apparently. It works now.
ya there is a big difference between the 2 in 2.4 there is a lot of stuff that thats new in JRE 1.5 which i think is Java 5. and i know i use a Scanner which is new in JRE 1.5.

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4L9365949 Posts
Location: United States
Reply with quote
Ok rotation works now Thanks Wrtl

the way my code is it is easer to use the first methiod

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
  
Maniac
CT Rank: Not a CTer
Field's place: attack
Grid Name: Durka
GID: Durka@ct/public
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 21 Jun 2006
Posts: GU36606 Posts
Location: LA, CA, USA, NA
Reply with quote
Please make that orange color on the applet much darker. I can barely read it Neutral.

_________________
View user's profile Find all posts by Durka Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
  
Wacko
Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name:
GID: wrtlprnft@ct/public
CT Wild Fort Rank:
Joined: 06 Oct 2006
Posts: 5Q36206 Posts
Location: 0x08048000
Reply with quote
It changes its colors randomly everytime you reload it. Don't ask me what's the point of that, though.


Last edited by wrtlprnft on Sun Jan 14, 2007 6:22 pm; edited 1 time in total

_________________
Want to know how addicted you are? Here's the answer!

I hacked 127.42.3.141!
View user's profile Find all posts by wrtlprnft Send private message
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4L9365949 Posts
Location: United States
Reply with quote
actualy that was for a stupidity thing
If you don't define the parameters then it sets them at random

like i said
http://wiki.crazy-tronners.com/letters.html
that one has the parameters set

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 2 of 2  

  
  
 Reply to topic  Post a reply  

free counters