Register  |  Home  |  Chat   |  ArmaBrowser  |  HowTo  |  Wiki  |  ServerStats  |  Donate  |  Forum  |  MapTools  |  Servers  |  Log in 
Forums
Information Desk
Latest News
Round Table
Servers
Trainees
Challenge us!
Off Topic

Clan Information
Public Clan Information
Active CTers+Trainees
All CTers+Trainees
Inactive CTers
CTers Earth Map
CT Groups
CT Medals
Armahacktron Wiki
Forum Ranks
Won/Lost Battles

Servers and Maps
ArmaBrowser
BFC New Ladder
CT Server Ladders
CT Mayhem Ladder
CTWF New Ladder
CT Server Maps
Flower Power Sumo Assault
Map Tools
Want to help? Donate

Jumble
HomeForum
CalendarChatMessengerIRC
Forum Members
LinksFAQ
NewsView Online

Search

Advanced Search

User Block
Username:

Password:

 Remember me



I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE


Reply to topic
  
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
CT Rank: Not Ranked
Field's place: support
Grid Name: Armagetron
GID: P4@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 20 Jun 2006
Posts: 2A4362956 Posts

Reply with quote
strange... it works well for most of players

_________________
--
P4


ip information
View user's profile Find all posts by P4 Send private message Visit poster's website MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: Not Ranked
Field's place: sweeper
Grid Name: ct-eddie
GID: ed@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 22 Mar 2006
Posts: 1X9362493 Posts
Location: Wales, UK
Reply with quote
Yeah, it appends a "_" to the end of ones name for some reason. You'll have to talk to voodoo about that Wink
Wont stop us playing though.
View user's profile Find all posts by ed Send private message
  
Weirdo
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name: ZZ 109/L3g10nna1r3
GID: Not working
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 29 Jun 2007
Posts: 6Y36250 Posts
Location: Merry ol' England
Reply with quote
I suppose....

I have looked on the servers list for "crazy tronners wild fortress clone" but it doesnt seem to be there.

/Login Legionnaire "grid password" oO

Tell me.....why do you create clones? backups? Seems a waste of a server to me.

wait. 2 of our members dont have a CT account. They need to get one to play as they need their own username to login, correct?

_________________
View user's profile Find all posts by ZZ 109 Send private message MSN Messenger
  
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
CT Rank: Not Ranked
Field's place: support
Grid Name: Armagetron
GID: P4@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 20 Jun 2006
Posts: 2A4362956 Posts

Reply with quote
not /login but /user

Code:
16Aug07 234154 <+P4> .serv -v Crazy Tronners Bugfarm Clonewith Ladders
16Aug07 234156 <tronner> P4: Crazy Tronners Bugfarm Clonewith Ladders (87.106.101.25:4536) running 0.2.8_alpha20070811 unix dedic, url: http://www.crazy-tronners.com, Description: “Classic Fortress Settings, requires user login.“, No online players.


try custom connect

Legionnaire wrote:
Tell me.....why do you create clones?

it's a clone WITH LADDERS Smile

_________________
--
P4


ip information
View user's profile Find all posts by P4 Send private message Visit poster's website MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: Not Ranked
Field's place: sweeper
Grid Name: ct-eddie
GID: ed@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 22 Mar 2006
Posts: 1X9362493 Posts
Location: Wales, UK
Reply with quote
Legionnaire wrote:
I have looked on the servers list for "crazy tronners wild fortress clone" but it doesnt seem to be there.

Sorry, It's called "crazy tronners bugfarm clone with ladders.
Legionnaire wrote:
Tell me.....why do you create clones? backups? Seems a waste of a server to me.

This server is a clone of Bugfarm, to test Voodoo's login work.
The clone of CTWF is running on a seperate server to the real CTWF. Used for wild battles and a backup if there is a problem/work being done on our main server. It is only used at those times. Or to test stuff. CTWF has become pretty complex in recent times.
Each server can happily run up to six tron servers (as long as they're not all busy). So they're not being wasted if they're otherwise not being used.
Legionnaire wrote:
2 of our members dont have a CT account. They need to get one to play as they need their own username to login, correct?

Yes.
View user's profile Find all posts by ed Send private message
  
Weirdo
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name: ZZ 109/L3g10nna1r3
GID: Not working
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 29 Jun 2007
Posts: 6Y36250 Posts
Location: Merry ol' England
Reply with quote
Ok well i'll inform them to get a user asap. I will tell your when they have.

oko your a pritty smart cookie ed. too smart..... for your own good Laughing

btw your crazy tronners wild fortress server just crashed a few minutes ago, how ironic xD

many thanks for bearing with the hassal of setting up the servers. please give my thanks to the whole team Very Happy .

Rep of Turbo ~ Legionnaire

_________________
View user's profile Find all posts by ZZ 109 Send private message MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4KO365928 Posts
Location: United States
Reply with quote
Legionnaire wrote:
btw your crazy tronners wild fortress server just crashed a few minutes ago, how ironic xD
i restarted it as soon as someone told me it was stuck sorry i gave no warning about the restart

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
  
Ex-CTer
CT Rank: Not a CTer
Field's place: defense
Grid Name: GluGGsel, GluGG, GG, harr, 1818
GID: GluGGsel@ct/public
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 25 Mar 2007
Posts: 3136109 Posts
Location: Winterthur, Switzerland
Reply with quote
Well, I just wanted to try out that login ... but there was no server called like u said. Not even a clonewas online .... what's up ?
View user's profile Find all posts by GluGGsel Send private message
  
Weirdo
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name: ZZ 109/L3g10nna1r3
GID: Not working
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 29 Jun 2007
Posts: 6Y36250 Posts
Location: Merry ol' England
Reply with quote
Its the one with the ladder.

Crazy tronners bugfarm clone with ladder, Is the one. But they have to give the password for us to try it out.

much love GG!

_________________
View user's profile Find all posts by ZZ 109 Send private message MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4KO365928 Posts
Location: United States
Reply with quote
Legionnaire wrote:
Crazy tronners bugfarm clone with ladder, Is the one. But they have to give the password for us to try it out.!
no the password is your forums password

/user <forum name> <forum password>

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
  
Weirdo
CT Rank: Not a CTer
Field's place:
Grid Name: ZZ 109/L3g10nna1r3
GID: Not working
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 29 Jun 2007
Posts: 6Y36250 Posts
Location: Merry ol' England
Reply with quote
Ho Ho Ho, it isnt online oO

It was there yesterday.

Anyone help out?

_________________
View user's profile Find all posts by ZZ 109 Send private message MSN Messenger
  
Jedi
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: Not Ranked
Field's place: sweeper
Grid Name: ct-eddie
GID: ed@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 22 Mar 2006
Posts: 1X9362493 Posts
Location: Wales, UK
Reply with quote
I've put Crazy Tronners AFL server back online.
The login one was replaced by marathon Wink

So there is no login, the settings are completely standard including the winzone.
View user's profile Find all posts by ed Send private message
  
Crazy Tronner
Honorary Member
Donator (Amount: 1)
CT Rank: Not Ranked
Field's place: support
Grid Name: CT×X3V1
GID: xevic@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 22 Mar 2006
Posts: 26B362819 Posts
Location: Barcelona
Reply with quote
good better without login...

_________________
Visca el Barça! CUIG (See you in game) and don't forget to sing with us: lalalalala Sing
View user's profile Find all posts by xevic Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
  
Jedi
Crazy Tronner
Clan Admin
Senior Member
Ladle, 1x (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 9
Field's place: def-sweep
Grid Name: ct¤kyle
GID: kyle@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 31 Mar 2006
Posts: 4KO365928 Posts
Location: United States
Reply with quote
there are only about 5-10 people that have actually set their grid name. you do need to set that for the login to work

_________________

In theory it should work in reality who knows if it will work.

MB53: I am 26 years old how can i be a teen ? Very Happy
owned: You got the heart of a teen Smile
Gonzap: and the innocence of a little child
View user's profile Find all posts by kyle Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
  
Crazy Tronner
Server Tech
Honorary Member
Bowl Winner (Amount: 1) defender, 3rd rank (Amount: 1) Fortress Cafe Tournament 1 Winner (Amount: 1) Map Maker (Amount: 1)
CT Rank: 14
Field's place: def-sweep
Grid Name: CT~Voodoo
GID: Voodoo@ct/jedi
CT Wild Fort Rank: na
Joined: 05 May 2006
Posts: 14Q361466 Posts
Location: somewhere on earth
Reply with quote
Actually, if the server needs to rename a player, it adds a _ at the end. If your name is the one define in the grid name when you join, it will let your name as it is ...
The name used is the one in grid name of the profile if defined or the username from the website otherwise ...
I'll try to remove this _ but I'm focus on some other things now : marathon and the new ladder stuff ...
View user's profile Find all posts by Voodoo Send private message Yahoo Messenger
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 2 of 4  

  
  
 Reply to topic  Post a reply  

free counters